Veelgestelde vragen

Bezorging

Bij een bestelling vanaf €25 euro bezorgen we gratis door heel Nederland. Onder de €25 euro betaal je €5,- bezorgkosten. Op dit moment leveren we helaas niet op de Waddeneilanden.

Nee, er is geen minimaal bestelbedrag. Wel is de bezorging bij een bestelling boven de €25,- gratis.

We bezorgen op dit moment op maandag t/m vrijdag, tussen 17:00 en 22:00 uur. Op de dag zelf wordt de route gemaakt en kan je via je tracking e-mail bekijken hoelaat de bezorger precies komt. Als de bezorger dichterbij komt wordt het bezorg-window steeds verkleind om het je makkelijker te maken thuis te zijn.

Je krijgt van onze bezorgdienst Trunkrs een tracking e-mail, (die soms in je spam terechtkomt). Daarin vind je een tijdslot, en dat wordt de hele dag door bijgehouden. Trunkrs weet hoe druk het is en ze kunnen voorspellen hoelaat de bezorger bij jou is. 
We hebben altijd ‘n volle dag nodig om je bestelling gereed te maken. Dus je kunt bestellen tot 12 uur ‘s avonds, voor overmorgen.
De bezorger heeft je telefoonnummer en zal je even bellen. De bezorger zal het pakket ook bij buren proberen te plaatsen. Levering vindt maar 1 dag plaats, omdat we geen onverse spullen willen leveren.
We horen graag je feedback, en als we iets niet goed hebben gedaan willen we het weten en maken we het weer goed voor je, op welke manier dan ook. Is het urgent? Bel dan naar onze hotline op 020 – 244 22 66 . Digitaal makkelijker? Ga hiervoor dan naar ons formulier om feedback achter te laten.

 

bijzondere dagen

Onze bezorgservice zal rekening houden met (lokale) corona maatregelen.

Het is altijd goed om tijdig te bestellen! Op dit moment verwachten we nog geen afwijkende bezorgtijden.

Gezondheid

Bij Verzer hebben we een eigen filosofie op selectie van goede voeding. Zo zitten er geen toegevoegde suikers of zout in onze producten, en zijn we heel kritisch op wat er wordt toegevoegd aan de natuurlijke ingrediënten. Het enige conserveermiddel wat je bij ons kunt terugvinden is vervaardigd uit natuurlijk citroenzuur. Lees meer >>

Nee. We geloven dat er nu een “groene middenweg” mogelijk is. Er zijn meer en meer boeren die telen met respect voor de natuur, meer dan zij die alleen gecertificeerd biologische producten afleveren. We selecteren onze boeren zorgvuldig op hun werkwijze. Maar, we vinden de prijs van onze groenten en fruit belangrijk, dus werken we niet mee aan officiële certificatie programma’s, omdat de certificaten duur zijn (niet per se de biologische groenten).

We zijn de meest duurzame supermarkt van Nederland. Een paar voorbeelden:

  • Onze producten zijn super lokaal. We zijn de eerste winkel in Nederland die Nederlandse sojamelk verkoopt. Ook onze quinoa is in Nederland geteeld. 
  • Onze winkel draait bijna zonder afval, doordat we goederen verkopen via To Good To Go, wat super populair is.
  • Eten dat nog te kort houdbaar is in ons Distributiecentrum gaat naar de Voedselbank.
  • Meer en meer producten zitten in bioplastic, dat biologisch afbreekbaar is. Zie bijvoorbeeld onze ready to eat maaltijden. 
  • En natuurlijk onze statiegeld-systemen. Bijvoorbeeld onze boerenzuivel komt in statiegeldflessen, die mensen niet weggooien maar weer inleveren in ruil voor korting.

Assortiment

95% van onze producten komt uit Nederland — zelfs onze Russische specialiteiten maken we hier. Er zijn een paar producten die Nederlanders niet willen missen en die in Nederland niet groeien, dus we importeren – denk aan avocado’s, sinaasappelen of bananen. Het is onze wens om naar 100% lokaal te groeien. Daar werken we hard aan: we verkopen bijvoorbeeld Hollandse Quinoa, en we zijn de eerste supermarkt die Nederlandse Sojamelk verkoopt, van de eerste Nederlandse sojaboerderij in Twente. Zelfs onze mozzarella komt van buffels uit Twente!

Mis een product in ons aanbod? We horen het graag! We zijn een jong bedrijf wat hard aan het groeien is. En ons assortiment groeit met ons mee.

Ons sourcing team is iedere dag bezig met het vinden van nieuwe producten die wij gezond genoeg vinden volgens onze strikte filosofie.

Winkel & vkusvill

Ja! Je kunt ons een bezoekje brengen aan de Ferdinand Bolstraat 88 in Amsterdam. We zijn elke dag open tussen  10:00 en 20:00 uur. 

Verzer is het online boodschappenmerk van VkusVill, een nieuwe supermarktgroep die oorspronkelijk uit Rusland komt. We zijn in Rusland in korte tijd van 0 naar 1400 vestigingen gegroeid, en beginnen nu in Nederland met onze gezondheidsrevolutie.

contact

Stuur ons een berichtje via verzer@vkusvill.eu.
Of bel ons op 020 – 244 22 66.

Stap 1. Postcode

Om beschikbare bezorgtijden te zien en om te zien of we al bij jou bezorgen.

even geduld...

Oeps! Jullie overrompelen ons een beetje met al dat enthousiasme. We willen het een beetje rustig opbouwen, zodat we altijd de service kunnen bieden die we willen.

Maar... als je je email hieronder achterlaat, sturen we je een korting en een berichtje wanneer jij je eerste gezonde boodschappen mag bestellen. Laat hier je email achter: