Niet je normale super

Bij Verzer hebben we een eigen filosofie op selectie van goede voeding.

Superlaag in suiker

Bijna al onze producten hebben geen suiker toegevoegd. Wel kiezen we voor producten die zoetheid hebben meegekregen vanuit de natuur - denk aan dadels en chocolade. Ook onze frisdranken zijn de gezondste die je kunt hebben.

Alleen gezondmakers

Naast laag in suiker en zout, accepteren wij ook alleen supplementen die, ook bij langdurig gebruik, geen negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid.

Geen maskering

We zijn héél kritisch op kunstmatige toevoegingen, bijvoorbeeld voor kleur of geur. Die mogen nooit worden toegepast om lage kwaliteit ingrediënten te maskeren (denk aan het donkerbruin kleuren van ongezond brood).

anti houdbaar

Veel producten in Nederland (en de wereld) zijn kunstmatig houdbaarder gemaakt om economische redenen, niet voor gezondheid of smaak. Het enige conserveringsmiddel dat Verzer (en VkusVill) accepteert is natuurlijk citroenzuur.

Directer uit de natuur

Als je dierlijke producten consumeert, neem ze dan natuurlijk. Onze producten zijn zo min mogelijk industrieel behandeld. Zo heb je bijvoorbeeld onze Buurenkaas, van rauwe melk gemaakt, en niet gestandaardiseerd dus heel authentiek van smaak.

healthy sins

Wij geloven erin dat in een gezonde leefstijl echt wel ruimte is voor wat kleine zondes - heerlijke kaas, heerlijk ongefilterd bier, bij ons kun je het krijgen. Maar zo puur mogelijk, met minimale slechte stoffen, zonder chemische processen gemaakt, en met respect voor dieren en makers. Dat is een stuk fijner genieten.

Verzer, onderdeel van VkusVill

Verzer is het online boodschappenmerk van VkusVill, een nieuwe supermarktgroep die oorspronkelijk uit Rusland komt. We zijn in Rusland in korte tijd van 0 naar 1400 vestigingen gegroeid, en beginnen nu in Nederland met onze gezondheidsrevolutie.

In Amsterdam vind je onze eerste fysieke winkel, en online kun je je aansluiten bij de vele mensen die de overstap maken naar gezond boodschappen doen. Wil je meer weten over VkusVill en hoe wij onze ‘boodschappen revolutie’ voor ons zien? Lees dan deze artikelen.

Vanuit onze gezellige Amsterdamse winkel

Stap 1. Postcode

Om beschikbare bezorgtijden te zien en om te zien of we al bij jou bezorgen.

even geduld...

Oeps! Jullie overrompelen ons een beetje met al dat enthousiasme. We willen het een beetje rustig opbouwen, zodat we altijd de service kunnen bieden die we willen.

Maar... als je je email hieronder achterlaat, sturen we je een korting en een berichtje wanneer jij je eerste gezonde boodschappen mag bestellen. Laat hier je email achter: